понедельник, 20 декабря 2021 г.

ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ ЗАГІН ІНФОРМУЄ ПРО ВПРОВАДЖЕННЯ ЦИФРОВОЇ АНКЕТИ ДЛЯ В'ЇЗДУ ДО РУМУНІЇ



Враховуючи інформацію, зазначену на офіційному сайті Прикордонної Поліції Румунії та підтвердження її румунськими колегами, інформуємо, що починаючи з 20 грудня 2021 року всім особам, які прямують до Румунії, необхідно заповнити цифрову анкету. Ця анкета є інструментом, направленим на боротьбу з поширенням коронавірусної інфекції. 

На основі анкетних даних, управління з громадського здоров’я зможуть легше ідентифікувати та зв’язатися з особами, які контактували під час подорожі з громадянином, який інфікований вірусом SARS-CoV-2. В анкеті зазначається: ім'я та прізвище, ідентифікаційні та контактні дані особи, країна, область та населений пункт, з якого вона подорожує до Румунії, включаючи транзит; населений пункт та адреса прибуття до Румунії; транспортний засіб, на якому подорожує до Румунії; дата в'їзду в Румунію; дані неповнолітніх осіб, якщо є. Анкету заповнюють усі особи що слідують до Румунії будь-яким сполученням. 

Цифрову анкету можливо сформувати в електронному вигляді за посиланням: https://plf.gov.ro. Більш детальну інформацію можете отримати з офіційного сайту Прикордонної Поліції Румунії за посиланням:https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-introducerea-formularului-digital-de-intrare-in-romania-26947.html

Окрім цього на сайті уряду Румунії зазначено, що особи, які прибувають в пункти пропуску цієї країни без анкети, будуть зобов’язані заповнити її протягом 24 годин. За відмову від її заповнення передбачено штраф від 2 до 3 тисяч леїв. Більш розлого можете дізнатись за посиланням на урядовий портал Румунії: https://gov.ro/ro/guvernul/sedinte-guvern/introducerea-formularului-digital-de-intrare-in-romania-i-intrebari-i-raspunsuri-frecvente-referitoare-la-acesta .


 Ігор Перегняк, помічник начальника Ізмаїльського прикордонного загону – начальник прес-служби, підполковник.

Читайте также