среда, 15 декабря 2021 г.

Світла пам'ять Олександру Тимофійовичу Корнєєву



На 72 році пішов із життя капітан-наставник служби безпеки судноплавства УДП Олександр Тимофійович Корнєєв.

До Дунайського пароплавства Олександр Тимофійович прибув у 1971 році після закінчення Херсонського мореплавного училища. Працював на річкових суднах транспортного флоту, пройшов шлях від рульового, третього помічника капітана до капітана, набув великого досвіду в судноводінні.

Довгий час очолював екіпаж теплохода «Запорожье», який на довгі роки став його другою домівкою та долею, а екіпаж, з яким подолано чимало труднощів – другою родиною. Саме на «Запорожье» О.Т. Корнєєв вперше здійснив безлоцманську проводку судноплавною системою Рейн-Майн-Дунай, Ізмаїл-Роттердам-Ізмаїл, що вимагало високої майстерності.

Багато уваги Олександр Тимофійович приділяв підготовці молодих кадрів та їх висуванню на вищі посади, був громадським капітаном-наставником, а з 2011 року – капітаном-наставником СБС.

О.Т. Корнєєва завжди відрізняли висока вимогливість до себе та підлеглих, витримка, вміння слухати та аналізувати, приймати правильні рішення. Його трудовий внесок на підприємстві відзначено почесними грамотами УДП, ДДРМТУ, Одеської облдержадміністрації, знаками «Почесний працівник УДП» та «За безаварійну роботу».

Керівництво пароплавства, служби безпеки судноплавства та управління персоналом, профспілкова та ветеранська організації, колеги, друзі, глибоко сумують з приводу смерті Олександра Тимофійовича Корнєєва та висловлюють співчуття рідним та близьким.

Читайте также