четверг, 28 октября 2021 г.

Світла пам'ять Володимиру Галунцю

27 жовтня на 67 році після тривалої хвороби пішов із життя колишній завідувач виробництва теплохода «Молдавія» Володимир Васильович Галунець.

Понад сорок років Володимира Васильовича були пов'язані з Українським Дунайським пароплавством, з них понад 30 – з теплоходом «Молдавія».

Ази кухарського мистецтва В.В. Галунець опановував в Одеському технічному училищі № 1, пізніше – в Одеському технікумі громадського харчування. Під керівництвом досвідчених майстрів він вивчав тонкощі приготування їжі, накопичував рецепти, додавав щось своє, вдосконалюючи страви.

У пароплавстві починав кухарем-пекарем на транспортному флоті, але невдовзі перейшов на пасажирський теплохід «Осетія», який став чудовим стартовим майданчиком для професійного зростання та вдосконалення.

Вже на посаді завідувача виробництва теплохода «Молдавія» В.В. Галунець зумів організувати роботу камбуза на найвищому рівні, роблячи все, щоб якісне та різноманітне харчування стало однією із «родзинок» на борту теплохода. Він щедро ділився досвідом із молодими кухарями, його підопічні неодноразово отримували вищі бали на міжнародному конкурсі професійної майстерності.

За значні виробничі здобутки, високий професіоналізм В.В. Галунець був нагороджений почесними грамотами Кабінету міністрів України та Одеської облдержадміністрації, знаком ДДМРТУ «Почесний працівник морського та річкового флоту», «Почесний працівник УДП», званням «Кращий працівник ВАТ «УДП», подяками керівництва пароплавства.

Керівництво пароплавства, служба управління персоналом, відділ експлуатації пасажирського флоту, ППО ПрАТ «УДП», ветеранська організація глибоко сумують з приводу смерті Володимира Васильовича Галунця та висловлюють співчуття рідним та близьким покійного.

Читайте также