пятница, 8 октября 2021 г.

Вітаємо юристів УДП з професійним святом!


8 жовтня в Україні щорічно відзначається День юриста. Це професійне свято з'явилося в календарі за Указом Президента № 1022/97 від 16.09.1997 року та об'єднало юристів різних сфер діяльності, що стоять на захисті прав і свобод українців. Немає жодного підприємства або організації, які можуть обійтися без консультацій юриста.

Юридична служба пароплавства стоїть на сторожі інтересів УДП і займає важливе місце серед підрозділів пароплавства. Юристи стежать за дотриманням законності у функціонуванні підприємства, здійснюють правовий супровід його поточної діяльності. Працівники юрслужби беруть участь в судових засіданнях, захищаючи та відстоюючи законні права та інтереси підприємства. Специфіка роботи вимагає від них також знання законодавства іноземних держав. Дотримання всіх вимог дозволяє колективу служби успішно справлятися з покладеними на нього завданнями.

Постійної участі вимагають і поточні завдання служби, пов'язані з діяльністю пароплавства: трудові спори, запобігання рекламацій і санкцій щодо УДП, розслідування аварійних випадків з флотом пароплавства, робота зі страховими компаніями, податковими та іншими контролюючими органами. Колектив в службі працює молодий, перспективний, працьовитий, цього року її очолив Костянтин Іскров, який має багатий досвід юридичної діяльності. Фахівці служби прагнуть до самовдосконалення, а різноманітні завдання, які доводиться вирішувати щодня, стають гарною школою для фахівців служби, дозволяють накопичити професійний досвід.

Напередодні професійного свята в. о. начальника юридичної служби Костянтину Іскрову, заступнику начальника юридичної служби Аллі Промах, юрисконсульту I категорії юридичної служби Юлії Яременко, юрисконсульту II категорії юридичної служби Катерині Шульгиній та юрисконсульту юридичної служби Лілії Дучевій наказом по пароплавству оголошено подяку за сумлінну працю, високий професіоналізм та відданість справі.

Шановні юристи, з нагоди святкування вашого професійного свята прийміть щирі побажання міцного здоров'я, професійного відношення до справи, дотримання букви та духу закону. Від усього серця бажаємо вам щастя, здоров'я, невичерпної енергії, плідної праці, успіхів у благородній справі утвердження ідей верховенства права, справедливості, гуманізму та добра!

На знімку: (зліва направо): юрисконсульт I категорії юридичної служби Юлія Яременко, в. о. начальника юридичної служби Костянтин Іскров, юрисконсульт юридичної служби Лілія Дучева та заступник начальника юридичної служби Алла Промах.

Читайте также