пятница, 20 августа 2021 г.

В УДП пройшов концерт до Дня незалежності України





24 серпня Україна відзначає 30-й ювілей незалежності.

Напередодні державного свята в ПрАТ "УДП" пройшли урочисті збори, присвячені цій знаменній даті. На них були присутні в.о. голови Правління ПрАТ "УДП" Павло Яценко, представники керівництва пароплавства та профспілкових організацій, кращі працівники та ветерани пароплавства, яким у цей день вручали заслужені нагороди.


Ведучі святкового заходу Жанна Мазур і Анатолій Ніколаєв відкрили концертну програму рядками відомого вірша Володимира Сосюри "Любіть Україну", а зразковий ансамбль танцю "Катюша" подарував присутнім "Привітальний танець".


Колектив сердечно привітав зі святом в.о. голови правління ПрАТ "УДП" Павло Яценко.

- Шановні працівники Українського Дунайського пароплавства! Від себе особисто та від Мініністерства інфраструктури вітаю вас з Днем державного прапора та Днем незалежності України. Цього року ми відзначаємо 30-річчя незалежності України. Ці 30 років наша країна рухалася вперед, розвивала свої культурні та духовні цінності. І хотілося б, щоб в сім'ї кожного працівника Українського Дунайського пароплавства, жителів Ізмаїла завжди в душі була Україна. Дунайське пароплавство - єдине на Дунаї, над чиїми судами майорить державний прапор України. Щодня працівники пароплавства своєю якісною, сумлінною працею утверджують авторитет і незалежність нашої держави на європейському просторі.

Бажаю, щоб всі ви жили щасливо у вільній, незалежній Україні, в добрі, мирі, любові, і найголовніше - щоб майбутнє ваших дітей було світлим, під чистим, мирним небом і у кожного з присутніх була рідна земля під ногами!

Від щирого серця зі святом присутніх привітали заступник голови ППО ПрАТ "УДП" Анатолій Ніколаєв і заступник голови Дунайської профспілки працівників водного транспорту "Справедливість" Олександр Широченко.

Напередодні свята в ПрАТ "УДП" був виданий святковий наказ про нагородження кращих працівників транспортного й пасажирського флоту, ГВСП "Підмінний екіпаж" і "КСБСРЗ", службово-допоміжного флоту, підмінної команди самохідного флоту та ветеранів.

Святковий наказ про нагородження зачитала начальник служби управління персоналом Любов Бандєєва. В урочистій обстановці Павло Яценко вручив працівникам плавскладу та берегових служб, ветеранам заслужені нагороди - почесну відзнаку "Знак Пошани" та Почесні грамоти УДП.









Після завершення офіційної частини відбувся святковий концерт, підготований Клубом моряків пароплавства, на якому виступили талановиті зірки нашого міста та підприємства.

Розпочалася концертна програма виступом зразкового ансамблю танцю "Катюша" з українським хороводом "Віночок" та запальним молдавським танцем "Бетута". Талановитий виконавець популярних та власних пісень Олексій Паладій заспівав композиції "Мій рідний край", "Щастя моє".

Із задоволенням прийняли на сцені постійних учасників концертів, робітників та ветеранів пасажирських суден УДП: Олександра Бруненко ("Море"), Юрія Морозова ("У нас все є"), Сергія Кріуленко (прем'єра пісні "Молитва").

Гучними оплесками на концертній сцені пароплавства привітали нашого земляка, фіналіста 11 сезону вокального телепроекту "Голос Країни" Сергія Нейчева, який виконав пісні "Моя" та" Счастье в руки не поймаешь".

З теплом присутні прийняли популярну в Ізмаїлі молоду виконавицю, лауреата всеукраїнських конкурсів вокалістів Ксенію Дорошенко з піснею "Нехай квітує Україна".

Завершився святковий концерт "Українською сюїтою" у виконанні ансамблю танцю "Катюша".












Читайте также