суббота, 28 августа 2021 г.

Кілійський СБСРЗ відзначив 77-річчя з дня заснування заводу




29 серпня Кілійському суднобудівельно-судноремонтному заводу виповнюється 77 років. Це підприємство з потужною виробничою базою та високою діловою репутацією, яке виконує замовлення з будівництва та ремонту суден різного призначення.

Напередодні дня 77-річчя від дня заснування КСБСРЗ колектив підприємства зібрався разом, щоб відзначити святкову дату. Ветеранів та працівників заводу привітали директор Олександр Бондаренко, головний інженер Українського Дунайського пароплавства Олег Мудраченко та заступник голови первинної профспілкової організації УДП Анатолій Ніколаєв.

- Шановні колеги та ветерани, вітаю вас з 77 річницею заводу! - Звернувся до присутніх Олександр Бондаренко. - Сьогодні завод забезпечений роботою. До теперішнього дня ми відремонтували 24 судна для УДП і 5 суден для сторонніх замовників, зараз в роботі знаходяться 15 суден. В ході складних переговорів вдалося підписати контракт з австрійською компанією «DDSG» з глибокої модернізації теплохода «Барош». Це перспективне замовлення, яке покаже іноземним замовникам наші можливості як суднобудівного підприємства, може дати поштовх для подальшої роботи в сфері суднобудування.
З нагоди свята від імені керівництва та профспілкового комітету Кілійського суднобудівельно-судноремонтного заводу вітаю всіх працівників та ветеранів з річницею заводу, висловлюю сердечну подяку колективу за професіоналізм та відданість, бажаю родинного затишку, сімейного тепла, благополуччя, щастя, невичерпної енергії та оптимізму!

Тепло привітав заводчан і ветеранів головний інженер пароплавства Олег Мудраченко, який свого часу очолював Кілійський завод:

- Хочу побажати вам розвитку, міцного здоров'я, сил, енергії, добра, достатку вам і вашим родинам, гідної оплати праці, всього самого найкращого. Успіхів, удачі, і, сподіваюся, ми спільно проведемо ще не одне свято!


Від імені первинної профспілкової організації УДП іменинників з днем народження заводу привітав Анатолій Ніколаєв:

- Дві сімки - це символічна, щаслива цифра, і мені хотілося б побажати вам, щоб щастя і удача завжди були з вами. Наші підприємства, трудові колективи працюють в нерозривному зв'язку з перших років. 14 жовтня ми також разом відзначимо 77-річчя з дня заснування УДП. Бажаю колективу заводу міцного здоров'я, благополуччя, процвітання, а воно залежить від вкладу кожного з нас. Щастя, миру, благополуччя!

В ознаменування 77 річниці створення Кілійського суднобудівельно-судноремонтного заводу був виданий наказ про нагородження Почесними грамотами КСБСРЗ кращих працівників підприємства. В урочистій обстановці грамоти їм вручив директор заводу Олександр Бондаренко.

Сьогодні завод живе, а у його колективу є перспективи. Нехай в наступні роки вони тільки примножуються !















Читайте также