среда, 16 июня 2021 г.

Справедливе майбутнє для моряків


Морська секція Європейської федерації транспортників просить членів екіпажів суден взяти участь в проекті до Дня моряка, який відзначається 25 червня, пише sur.ru. Ідея полягає в підготовці короткого ролика з відповідями на два питання - що означає справедливе майбутнє для трудівників флоту і що вони від нього очікують.

- За допомогою відео нам важливо дізнатися думку дієвих працівників про те, якими вони бачать професію і галузь, про що мріють і на що сподіваються, - відзначають в ЕФТ. Відносно вимог до ролика, то їх небагато. Як пояснив Ніколаос Колеціс, фахівець з питань політики в галузі морського транспорту ЕФТ, в цілому обмежень по тривалості немає, оскільки основна мета - зібрати думки і пропозиції моряків. Однак при включенні в майбутню кампанію в підтримку членів екіпажів перевага надаватиметься матеріалам тривалістю 15-60 секунд.

Так, планується, що добірка роликів і уривків з них стане частиною заяви, яку ЕФТ зробить 25 червня, в День моряка.

- Ми плануємо поширювати прес-реліз і окремі частини відео в засобах масової інформації, а також просувати їх в соціальних мережах на честь Дня моряка, - зазначив він.

Залишається додати, що федерація просить надсилати ролики на адресу своїх членських організацій до 16 червня 2021 року, краще англійською мовою.

Читайте также