среда, 23 июня 2021 г.

З ювілеєм, Сергію Володимировичу!





23 червня 70-річний день народження відзначає інспектор з розслідування аварій суден служби безпеки судноплавства Сергій Володимирович Чебанов.

Морську спеціальність він обрав за прикладом батька, старшого механіка СДП Володимира Савелійовича Чебанова. Після закінчення середньої школи юнак вступив на курси матросів при УКК пароплавства і згодом був прийнятий на роботу на морські судна. Після служби в армії Сергій Володимирович знову повернувся на рідне підприємство матросом на судна річкового флоту.

Не раз заохочувався адміністрацією судна як сумлінний працівник, який цікавиться професією судноводія, та як постійний учасник спортивних заходів. У 1986 році нагороджений орденом Трудової Слави третього ступеня. Практику роботи підкріпив теоретичними знаннями, навчаючись на заочному відділенні Київського річкового технікуму, пізніше закінчив Кишинівський педінститут.

З 1983 року С.В. Чебанов працював на теплоході «Дмитрий Калинин» рульовим, боцманом, а з 1991-го - третім помічником капітана. За час роботи на судні пройшов хорошу річкову практику та отримав багатий досвід судноводіння, вивчив лоцію Дунаю і роботу з документацією, вантажну справу, виріс до старшого помічника.

На посаді старшого помічника капітана теплохода «Дмитрий Калинин» пропрацював до 2017 року. З 2018-го Сергій Володимирович - інспектор з розслідування аварій суден СБС.

Енергійний, ініціативний, витриманий, доброзичливий, завжди готовий допомогти колегам порадою та справою - так відгукуються про нього колеги.

За багаторічний трудовий внесок в діяльність пароплавства С.В. Чебанов нагороджений знаком «Почесний працівник УДП».

Колеги, друзі вітають Сергія Володимировича з ювілеєм і бажають здоров'я, удачі, душевної молодості, нехай здійснюються всі мрії та досягаються поставлені цілі!

Читайте также