воскресенье, 17 января 2021 г.

Вітаємо з ювілеєм Олександра Іваненко!






Сьогодні ювілейну дату відзначає провідний інженер з якості БТОФ Олександр Іваненко

В Українському Дунайському пароплавстві Олександр Юхимович працює з 1988 року. Починав зі спеціальності слюсаря-судноремонтника, в 2002 році призначений на посаду інженера-технолога, з 2003-го - інженер з якості, з 2007 року - провідний інженер з якості БТОФ. 

У колективі його цінують як грамотного, досвідченого фахівця, професіонала своєї справи, дуже педантичного та акуратного в роботі, який вміє знайти правильне рішення в будь-якій складній або спірній ситуації. Як інженер з якості, А.Ю. Іваненко забезпечує технологічний контроль за якістю всіх видів робіт, виконуваних на БТОФ, та їх відповідність вимогам Регістру. Займається замовленням технологічного обладнання та інструментарію, що застосовується в судноремонті, бере безпосередню участь в атестації слюсарів і зварювальників. 

Для нього робота - не просто виконання посадових обов'язків. Олександр Юхимович підходить до вирішення питань творчо. Прекрасно знаючи «хворі точки» флоту пароплавства, вміє знайти вихід з ситуації, продовжити життя судновим механізмам при відсутності технічних можливостей та нестачі необхідних запчастин. Він з тих фахівців, про кого з повагою говорять: людина на своєму місці. 

Колеги, друзі в день ювілею бажають імениннику процвітання, добра, енергії та душевної рівноваги, гарного настрою, удачі в справах, міцного здоров'я, взаєморозуміння з колегами та рідними!

Читайте также