понедельник, 10 августа 2020 г.

Многая літа, Маргарита Антонівна!

Такою Маргариту Антонівну пам'ятають в пароплавстві.


Сьогодні 90-річчя відзначає Маргарита Антонівна Хицюк, колишній інспектор першого відділу Українського Дунайського пароплавства. 

Свій трудовий шлях вона починала в Арцизі: після закінчення школи працювала рахівником-касиром в промисловій артілі, потім технічним серетарем і бухгалтером Арцизького райкому КП(б)У, друкаркою Арцизького райвійськкомату. 

У 1950 році Маргарита Антонівна переїхала в Ізмаїл і була прийнята друкаркою в машбюро адміністративно-господарського відділу СДП. Два роки по тому вона перейшла в перший відділ на посаду інспектора, де й пропрацювала до виходу на пенсію. 

Керівництво відділу відзначало її сумлінне ставлення до роботи, старанність, товариськість, активність як в питаннях, пов'язаних з виконанням службових обов'язків, так і життям колективу. І в свої похилі роки Маргарита Антонівна зберігає бадьорість, енергійність, тверезість розуму та інтерес до життя. 

За час роботи в пароплавстві М.А. Хицюк була нагороджена безліччю подяк, медаллю «Ветеран праці», знаками «Ветеран СДП» і «Почесному працівникові ММФ». 

Рада ветеранів, колектив першого відділу УДП від чистого серця вітають Маргариту Антонівну з цією чудовою датою, з 90-річчям, і бажають міцного здоров'я, всіляких благ, внутрішнього спокою, завжди відчувати підтримку близьких і любов усієї родини!



* * * 


У раді ветеранів УДП Маргарита Антонівна побувала 11 серпня. Голова ветеранської організації пароплавства Людмила Павленко сердечно привітала ювілярку зі знаменною датою та вручила їй вітальну листівку з матеріальним заохоченням. 

Маргарита Хицюк - підтягнута, бадьора, активна жінка, на вигляд їй ніколи не даси її солідного віку. На питання, як їй вдається підтримувати себе на такому хорошому фізичному і розумовому рівні, вона відповіла: «Фізичною активністю та роботою по дому. Оскільки рідні проживають далеко, з усіма побутовими проблемами справляюся самостійно». 

Бажаємо Маргариті Антонівні так тримати!

Читайте также