воскресенье, 5 июля 2020 г.

Святковий наказ і покладання квітів - до Дня флоту



Морський і річковий транспорт - величезне складне господарство та одна з ключових галузей економіки багатьох держав, і в цьому велика заслуга поколінь професіоналів, які присвятили своє життя нелегкій флотській праці. 

Це особливе свято і для Ізмаїла. Не одна тисяча жителів Придунав'я, які в різні роки пов'язали свою професійну діяльність з флотом, з Дунайським пароплавством, можуть сказати, що «Пароплавство - це моя доля». 

Це свято для всіх: ветеранів, берегових фахівців, членів сімей, але в першу чергу - працівників флоту, чия нелегка праця є основою благополуччя підприємства. Покоління дунайців багато разів доводили своє вміння ефективно працювати заради досягнення намічених цілей. 

Напередодні професійного свята в ПрАТ "УДП" був виданий святковий наказ про нагородження понад сто тридцяти кращих працівників транспортного й пасажирського флоту, ГВСП «Підмінний екіпаж» і «КСБСРЗ», службово-допоміжного флоту, підмінної команди самохідного флоту та ветеранів Почесними грамотами УДП і знаками «Почесний працівник УДП». Нагороди працівникам будуть вручені на робочих місцях, також вони будуть заохочені матеріально. 

5 липня, в День працівників морського та річкового флоту України, в ПрАТ «УДП» з нагоди свята пройшов захід, в якому взяли участь в.о. головного інженера УДП Олег Мудраченко, голова первинної профспілкової організації Віталій Татарчук, представники профспілкового активу. 

За традицією в цей день в пам'ять про всіх моряків, хто не повернувся на берег, відбулася церемонія покладання квітів до підніжжя пам'ятника морякам-дунайцям, пам'ятних знаків: морякам торгового флоту, загиблим в роки Другої світової війни, встановленому в парку колишнього міжрейсого будинку відпочинку моряків, і членам екіпажу затонулого в 1976 році теплохода «Речица», розташованому біля будівлі управління ПрАТ «УДП». 

- Ми вшановуємо пам'ять перших працівників Українського Дунайського пароплавства, які перевозили військові та народногосподарські вантажі, очищали Дунай від наслідків Другої світової війни, дали нашому підприємству рости й розвиватися. Згадаймо всіх померлих в боях військових моряків-дунайців, а також загиблих під час рейсу членів екіпажу теплохода «Речица». Пам'ять про них ми завжди зберігаємо в наших серцях, а нашому підприємству – бажаємо ще багато років успішно трудитися і процвітати, - зазначив голова ППО УДП Віталій Татарчук. 

Хоча день працівників морського і річкового флоту України відзначається в вихідний, не всі винуватці торжества можуть його відсвяткувати на березі, разом з сім'ями. Багато хто сьогодні зустрічає професійне свято на трудовій вахті, в рейсі. Бажаємо всім міцного здоров'я, сімейного тепла й благополуччя, щастя, невичерпної життєвої енергії та оптимізму!






Читайте также