понедельник, 18 мая 2020 г.

Світла пам'ять капітану Лебедєву



17 травня пішов з життя капітан річкових суден УДП Лебедєв Олександр Анатолійович. 

Олександр Лебедєв народився 13 січня 1956 року в м. Рені Одеської області. Після закінчення Ізмаїльського профтехучилища № 6 працював слюсарем-судноремонтником на БТО СДП. У 1977 році перевівся в плавсклад. Заочно закінчив Одеське морехідне училище, пізніше - Київське річкове училище за судноводійною спеціальністю. 

Працював на теплоходах «Яков Батюк», «Краснодон», «Керчь», «Белград» та інших. Пройшов шлях від матроса-рульового до капітана. У 2002 році очолив екіпаж теплохода «Белград». Багато років А.А. Лебедєв працював капітаном теплохода «Краснодон». 

Олександр Анатолійович за весь час роботи в пароплавстві проявив себе як професіонал, відповідальний, грамотний фахівець флоту з хорошими організаторськими здібностями. Постійно вдосконалював свої професійні знання, в екіпажі користувався авторитетом як вимогливий, витриманий командир, чудова людина. За сумлінну багаторічну працю нагороджений знаком «Почесний працівник УДП». 

Керівництво пароплавства, служби управління персоналом, безпеки судноплавства, експлуатації флоту глибоко сумують з приводу смерті капітана Олександра Анатолійовича Лебедєва та висловлюють співчуття рідним і близьким.

Читайте также