среда, 11 марта 2020 г.

Дякуємо за працю!



Цього тижня на заслужений відпочинок вийшла Ірина Євгенівна Терещук, яка близько двадцяти років була беззмінним керівником хору ветеранів Українського Дунайського пароплавства. 

Ветеран культури Ізмаїла, вона з юності грала в народному музично-драматичному театрі, була акомпаніатором в міських танцювальних колективах, в 1986-му прийшла в Клуб моряків УДП. 

У пароплавстві Ірина Євгенівна пропрацювала близько 34-х років. Останні 19 років вона керувала хором ветеранів пароплавства, який був створений в 2001 році за її безпосередньої участі. До керівництва хором вона ставилася дуже відповідально, вкладала в улюблену справу душу, заражаючи своїм ентузіазмом учасників колективу. У репертуарі хору зібрані і народні, і класичні, і сучасні музичні твори. Саме її талант допоміг цьому колективу об'єднатися, досягти високого професійного рівня та визнання глядачів. 



Друзі та колеги знають і поважають Ірину Євгенівну як чесну й дуже порядну людину. З нею цікаво спілкуватися, вона грамотна, ерудована особистість, завжди має свою думку. У той же час - душевно щедра, чуйна, готова допомогти і порадити в складній життєвій ситуації. 

Проводжаючи на відпочинок, колеги та учасники хору бажають Ірині Євгенівні щастя, здоров'я, добра та радості творчості!


Читайте также