четверг, 26 марта 2020 г.

Теплоходу «Волга» - 50!



Сьогодні головне судно серії – пасажирський теплохід «Волга» відзначає півстолітній ювілей. 

Судно побудоване на верфі в Корнойбурзі (Австрія) 24 березня 1970 року. До дії стало 26 березня під командуванням капітана С.М. Лівшиця та старшого механіка Г.П. Баскакова. 

Протягом всієї історії пасажирських перевезень «Волга» разом зі своїм «побратимом» теплоходом «Дніпро», а також теплоходами «Айвазовський», «Молдавія» та «Україна» гідно представляла прапор країни в придунайських країнах, що дозволяло Українському Дунайському пароплавству зміцнювати свій статус європейської компанії та впевнено утримувати позиції на ринку транспортних послуг. 

У різні роки теплохід «Волга» успішно здійснював обслуговування туристів на лініях «Від Альп до Чорного моря» й «Від Пассау в дельту Дунаю». Постійні туристичні партнери «Зеетурс», «Фенікс Райзен», «Ніко-Турс» завжди залишалися задоволені рівнем сервісу, підготовки персоналу та професіоналізмом судноводіїв. 

З 2017 року судно було зафрахтоване австрійською фірмою DONAU TOURISTIK на лініях Пассау-Будапешт-Пассау та Пассау-Відень-Пассау на обслуговуванні велотуристів, з 2018-го - німецьким туроператором BigXtra. 

Туристи завжди ставляться до екіпажу доброзичливо: у судновій книзі відгуків чимало високих оцінок і подяк за відмінну кухню, чистоту й затишок, привітність, люб'язність та увагу персоналу, всього екіпажу в цілому. 

Від імені керівництва пароплавства, служб експлуатації флоту й управління персоналом, технічної служби, відділу експлуатації пасажирського флоту, профспілкової організації сердечно вітаємо екіпаж теплохода «Волга» з 50-річним ювілеєм! 

Бажаємо міцного здоров'я, сімейного благополуччя й щастя, гідно продовжувати флотські традиції та з честю представляти український флот на Дунаї. 

Сім футів під кілем, «Волга»!

Фото Альони Ходарчнко.

Читайте также