понедельник, 14 августа 2023 г.

Коли буде відновлено адмінбудівлю УДП?


Як і коли буде відбуватися відновлення адміністративної будівлі УДП?

Наслідки атаки російських дронів на порти Придунав’я обговорювали минулого тижня під час візиту до Ізмаїлу представників Комітету ВРУ з питань транспорту та інфраструктури на чолі з Юрієм Кісєлем.

Нагадаємо, 2 серпня ворог завдав удару по Ізмаїлу. Серед інших об’єктів (морвокзалу, елеваторів) постраждала адміністративна будівля УДП. Скляний фасад отримав значні пошкодження.

Наразі виконується процес оцінки завданої шкоди, визначаються шляхи відновлення.

УДП знайшло, де тимчасово розмістити персонал, підприємство працює. Проте відбудова - складний і тривалий процес. Для нормальної роботи апарату впродовж цього часу потрібно провести реконструкцію деяких інших наших будівель та приміщень.

"Допомоги у держави не просимо, впораємось власними силами. Просимо лише сприяння Комітету для внесення змін у фінансовий план, - наголошує генеральний директор УДП Дмитро Москаленко. - Під час обговорення порушувалася і низка інших питань.

Припинення роботи зернового коридору призвело до збільшення попиту на дунайські річкові перевезення. За таких обставин, на загальну думку, важливо зберегти принципи прозорості та рівності умов роботи з усіма контрагентами, які УДП сповідує ще з минулого року.

Також зазначалося, що пароплавство підписало угоду з International Finance Corporation, яка є структурою Світового Банку. Успішна реалізація проєкту відкриє шлях до нових інвестицій в Україну. Проте для міжнародних партнерів незалежність управління УДП є однією з важливих умов співпраці з підприємством. Дякуємо шановним членам Комітету за увагу до проблем підприємства та обіцяну підтримку УДП!"

Читайте также