вторник, 21 сентября 2021 г.

З ювілеєм, Іване Петровичу!



21 вересня 80-річчя відзначає колишній механік-наставник технічної служби пароплавства Іван Петрович Міхєєв.

У РДП він був направлений в 1960 році після закінчення Кілійської моршколи. Працював мотористом на морських і річкових суднах пароплавства, без відриву від виробництва закінчив ОВІМУ за фахом «Суднові силові установки», успішно поєднуючи навчання з роботою.

Після закінчення вузу перейшов на берегову роботу в службу суднового господарства груповим інженером, з 1970 року - механік-наставник по несамохідному флоту.

На всіх ділянках роботи І.П. Міхєєв проявив себе грамотним, обізнаним, ініціативним фахівцем. Завдяки великій раціоналізаторській роботі його група суден завжди перебувала в гарному експлуатаційному стані та успішно перевозила вантажі будь-якого характеру. У 1980-му та 1981-му рр. Івану Петровичу було присвоєно звання «Кращий груповий інженер-механік», в 1984-му - «Кращий раціоналізатор ММФ», також в 1981 році він був нагороджений Орденом Трудової Слави II ступеня.

Робочий стаж Івана Петровича в пароплавстві налічує 49 років. Його трудовий внесок відзначений заохоченнями та почесними грамотами, знаком «Почесний працівник УДП», медаллю «За трудову доблесть».

Колеги по службі, ветеранська організація щиро вітають Івана Петровича з ювілеєм і бажають здоров'я, довгих років життя, бадьорості, щастя, турботи та любові близьких!

Читайте также