пятница, 17 сентября 2021 г.

Вітаємо Миколу Турлака з 75-річчям!


Сьогодні ювілейну дату відзначає Микола Федорович Турлак, який в УДП обіймав посади начальника служби зовнішньоекономічної діяльності, начальника головного агентства пароплавства в Болгарії.

У Дунайське пароплавство Микола Федорович був прийнятий у 1998 році перекладачем пасажирської групи суден. На той час у нього вже був багатий досвід роботи перекладачем французької мови (пізніше додалася і англійська) під час роботи за кордоном, в Інтерклубі моряків.

З 2002 року Микола Федорович - провідний інженер служби зовнішньоекономічних зв'язків, пізніше – заступник начальника, начальник служби зовнішньоекономічної діяльності. З 2009 по 2012 рік працював начальником агентства УДП в Болгарії. Займався питаннями організації перевезень між портами України та зарубіжними портами на Дунаї, обробки та обслуговування транспортного флоту пароплавства в портах, виступав як представник УДП з обслуговування пасажирських суден в портах та роботі з турфірмами і туроператорами.

З Миколою Федоровичем було комфортно працювати: грамотний керівник, обізнаний фахівець, він прекрасно володів питаннями зовнішньоекономічної діяльності підприємства, завжди був готовий допомогти підлеглим порадою, поділитися знаннями. Комунікабельний, доброзичливий, позитивний, енергійний - таким його знають колеги.

Микола Федорович - уважний, чудовий чоловік, батько та дід. У 2013 році він вийшов на заслужений відпочинок і весь вільний час присвятив сім'ї, в першу чергу вихованню чотирьох онуків і онучки. Він, як і раніше, повний енергії, знаходить час і для свого захоплення шахами, спілкування з друзями та колишніми колегами по пароплавству.

Керівництво пароплавства, служба зовнішньоекономічної діяльності, служба управління персоналом, колеги вітають Миколу Федоровича з ювілеєм і бажають міцного здоров'я, невичерпної енергії, гарного настрою, родинного затишку та благополуччя!

Читайте также