четверг, 17 июня 2021 г.

З ювілеєм, Галино Олександрівно!




17 червня свою 75-річчя відзначає ветеран пароплавства, колишній інспектор відділу кадрів пароплавства Галина Олександрівна Федяєва.

У РДП Галина Олександрівна прийшла в лютому 1977 року техніком в відділ АСУ, а вже через рік перейшла на посаду інспектора виносного інформаційного пункту (ВІП) відділу кадрів. У тісній співпраці з оперативними інспекторами відділу кадрів і працівниками відділу АСУ вона брала безпосередню участь в обробці документів та створенні масивів інформації про кадри плавскладу.

З 1988 року Галина Олександрівна - старший інспектор - заввідділом ВІПу (пізніше - відділ обліку та візування). У службі кадрів вона пропрацювала 23 роки до виходу на пенсію в 2001 році. Але й згодом її досвід і знання були затребувані на підприємстві, де вона пропрацювала ще кілька років інспектором відділу кадрів. Товариська, енергійна, працьовита, доброзичлива до людей, грамотний фахівець - такою її знають та пам'ятають колеги.

Рада ветеранів, служба управління персоналом вітають Галину Олександрівну з ювілеєм і бажають бадьорості, оптимізму, родинного благополуччя, успіхів у справах і довгих років життя!

Читайте также