четверг, 10 июня 2021 г.

Вітаємо Бориса Єгоровича Перепечаєва з 80-річчям!


Сьогодні 80-річний ювілей відзначає ветеран підприємства, колишній старший механік, який попрацював 48 років на суднах пароплавства, Борис Єгорович Перепечаєв.

Свій трудовий шлях в РДДП він починав в 1964 році з посади моториста на морських суднах. Освоюючи професію на практиці, він також заочно закінчив Київське річкове училище за спеціальністю техніка-судномеханіка. З 1974 року був призначений третім механіком теплохода «Владивосток», який на довгий час став його другою домівкою.

Б.Є. Перепечаєв працював на теплоходах «Краснодон», «Капитан Мещеряков», «Астрахань», «Капитан Глушко» та інших, пройшов шлях до старшого механіка річкових суден. За цей час набув чималого професійного досвіду, грамотно експлуатував суднову техніку, не допускаючи випадків несправності механізмів. У 2008 році пройшов перевірку знань на посаду старшого механіка, після чого очолював машинні команди теплоходів «Гурзуф» та «Анапа» до виходу пенсію в 2012 році.

На всіх місцях роботи Борис Єгорович проявив себе тільки з хорошого боку, як грамотний фахівець, який працює з самовіддачею, не зважаючи на особистий час. Справлятися з усіма завданнями йому допомагав багатий досвід і знання з ремонту та експлуатації суднової техніки, постійна робота з підвищення професійного рівня. Не раз він заохочувався за сумлінну працю в наказах по судну та пароплавству. У колективі Б.Є. Перепечаева поважали і як хорошого фахівця, і як злагідну, товариську людину.

Рада ветеранів, колеги вітають Бориса Єгоровича з ювілеєм і бажають здоров'я, благополуччя, енергії, сімейного благополуччя та удачі у всіх справах!

Читайте также