воскресенье, 14 февраля 2021 г.

Вітаємо комп'ютерників з професійним святом





14 лютого комп'ютерники усього світу відзначають професійне свято. Саме в цей день в 1946 році громадськості був продемонстрований перший працюючий електронний комп'ютер ENIAC I. 

Весь обмін інформацією в ПрАТ "УДП" заснований на комп'ютерних технологіях. На кожному судні сьогодні є комп'ютер і стільниковий зв'язок , в кожному робочому кабінеті - необхідний набір офісної техніки. 

Успіх роботи існуючого в УДП зв'язку майже повністю залежить від фахівців сектора інформаційно-комп'ютерного забезпечення. Вони відповідають за справну роботу поштових серверів підприємства, мережевий сервіс берегових комп'ютерів і настройку суднових ПК, інструктаж флотських фахівців і, за необхідності, консультацію берегових працівників, співпрацюють з відділом автоматизованої системи управління в частині забезпечення роботи електронного документообігу. 

Фахівці СІКО оперативно реагують на всі випадки втрати зв'язку, поломки апаратури та інші збої в роботі. Завдяки їхнім знанням і вмінням жодне судно не покинуло порт приписки з несправним комп'ютером, з не налагодженим зв'язком. 

У СІКО працюють п'ять чоловік: це провідний програміст Олександр Коваленко, системні програмісти Сергій Марущенко та Георгій Захаров, інженери-електроніки Олександр Хаджірадев і Валерій Цигальнюк. Всі співробітники сектора постійно розширюють свій кругозір, підвищують рівень професіоналізму, поглиблюють знання в області інформаційних технологій, щоб забезпечити надійний зв'язок флоту і берега. 

Бажаємо фахівцям сектора інформаційно-комп'ютерного забезпечення та всім комп'ютерникам надійної техніки, професійного зростання, щоб ваша робота завжди була цікавою і приносила відмінні результати, бути кращими у своїй справі. Нехай робота приносить задоволення!

Читайте также