пятница, 12 февраля 2021 г.

Вітаємо Володимира Ромаха з ювілеєм!





Вітаємо з ювілеєм менеджера з логістики комерційно-фрахтового відділу СЕФ Володимира Івановича Ромаха! 

В Українському Дунайському пароплавстві Володимир Іванович працює з 1977 року, після закінчення Одеського інституту інженерів морського флоту. Набирався досвіду в якості диспетчера, супервайзера служби з обслуговування транспортного флоту. З 1980 по 1983 рр. займав посаду диспетчера агентства СДП в м. Русе. У 1988 році Володимир Іванович, як фахівець, який володіє питаннями формування вантажної бази пароплавства і експлуатації флоту, був призначений на посаду начальника відділу експлуатації ліхтеровізної флоту. 

У 1992 році В.І. Ромаха, в професійному багажі якого вже був солідний досвід загранработи, направили начальником представництва СДП в Празі. Після повернення в 1996 році він був призначений заступником начальника служби завантаження флоту, пізніше обіймав посади начальника фрахтового відділу департаменту річкових, пасажирських та транзитних перевезень, начальника служби маркетингу, заступника директора дивізіону УДП-річфлот, начальника служби експлуатації річкового та морського флоту. 

У 2011 році Володимир Іванович вийшов на заслужений відпочинок, проте його знання й досвід, професійне чуття, вміння працювати з людьми були, як і раніше, затребувані на підприємстві, тому він незабаром повернувся в службу експлуатації флоту, де працює і зараз. 

Яку б посаду Володимир Іванович не обіймав, він завжди залишався перш за все кваліфікованим, енергійним, ініціативним фахівцем. Робота керівника сприяла його становленню як фахівця високого класу, що володіє широким кругозором, сучасними методами управління транспортними процесами, відповідально підходить до прийняття рішень. Колеги поважають його не тільки за компетентність, а й людські якості: уважне ставлення до людей, чуйність, готовність прийти на допомогу, порядність і внутрішнє благородство. Володимир Іванович, сам пройшовши відмінну кадрову школу, завжди підтримував молодь, ділився знаннями, допоміг вирости в досвідчених фахівців. 

В ювілейний день народження колеги бажають ювіляру і далі утримувати високу планку фахівця і справжнього професіонала своєї справи, повного творчих сил і життєвої енергії. Здоров'я та благополуччя вам і вашій родині, душевного спокою і оптимізму!

Читайте также