воскресенье, 18 октября 2020 г.

Вітаємо Михайла Павловича Лобова з 80-річчям!




18 жовтня 80 років виповнилося ветерану, почесному працівникові Українського Дунайського пароплавства, колишньому старшому механіку Михайлу Павловичу Лобову. 

У пароплавство Михайло Павлович приїхав за направленням з Херсонського морехідного училища. Працював на морських судах матросом-мотористом, третім, другим механіком на теплоходах «Килия», «Ананьев», «Массандра». Без відриву від виробництва закінчив судномеханічний факультет ОВІМУ. З перших днів роботи він зарекомендував себе як відповідальний, досвідчений фахівець, не раз відзначався в наказах по судну за хорошу роботу, брав участь в раціоналізаторському русі. 

У 1983-му Михайло Павлович перейшов на річковий флот. Працював першим помічником механіка на теплоходах «Николай Потипаев», «Механик Сушков». У 1986 році був рекомендований на посаду старшого механіка та очолив машинну команду теплохода «Механик Сушков». Великий практичний досвід допомагав йому забезпечувати безперебійну роботу суднових механізмів, продовжувати термін їх експлуатації. 

У 2006 році, після 43 років роботи в УДП, М.П. Лобов вийшов на пенсію. 

Рада ветеранів, профспілкова організація ПрАТ «УДП» сердечно вітають Михайла Павловича з ювілеєм і бажають міцного здоров'я, благополуччя, родинного тепла та бадьорості!

Читайте также