пятница, 9 декабря 2022 г.

УДП впровадило медичне страхування для працівників

З 25 листопада всі штатні працівники УДП за рахунок компанії застраховані за програмою добровільного медичного страхування з метою підвищення соціальних стандартів, матеріального та морального стимулювання працівників підтримувати своє здоров’я на належному рівні.

Впровадження ДМС особливо важливо, враховуючи ризики на захворюваність COVID-19, коротко- та довгострокові наслідки впливу війни на здоров’я українців. Запроваджуючи в УДП важливий соціальний проект добровільного медичного страхування, компанія будує краще майбутнє для своїх співробітників.

Базовий перелік медстраховки включає в себе консультацію лікаря, діагностику, обстеження, медикаментозне забезпечення, стаціонарну допомогу (госпіталізація та стаціонарне лікування) та екстрену (ургентна) госпіталізацію, швидку та невідкладну медичну допомогу, допомогу у разі нещасних випадків.

Також програма добровільного медичного страхування розширена додатковими опціями, такими як: профогляд та вітамінізація раз на рік, гіпертонічна хвороба, гінекологія/урологія, діагностіка та лікування вперше виявлених діабету, онкологічних захворювань, туберкульозу та інше.

Медичні послуги за полісом страхування можна отримати як у державних лікувальних закладах, так і в приватних з покриттям витрат згідно з їх рівнем.

Для застрахованих співробітників поліпшуються соціальні умови і можливості отримання якісного медичного забезпечення: надається можливість убезпечити себе від непередбачених фінансових проблем у разі хвороби; гарантується можливість отримання медичної допомоги більш високої якості; забезпечуються простота та зручність вирішення всіх питань, пов'язаних зі здоров'ям, за допомогою медичного асистансу (організаційні послуги з медичної діагностики, лікування, реабілітації пацієнта тощо).

Кожен працівник матиме особистий поліс страхування, в якому буде вказано прізвище, номери договору, поліса, телефонів, за якими можна звертатися у разі гострих захворювань, загострення хронічних захворювань або нещасних випадків.

Працівників компанії просять у всіх випадках захворювань зв’язуватися з асистансом “Smart Assistance” за номерами, вказаними у особистому полісі. При зверненні необхідно назвати ПІБ, місце роботи, проживання, причину звернення та місцезнаходження.

Читайте также