среда, 25 ноября 2020 г.

Вітаємо Віктора Івановича Рагозіннікова з ювілеєм!


25 листопада ювілейний день народження святкує старший помічник капітана НТС "Новый Донбасс" Віктор Іванович Рагозінніков.

В Українському Дунайському пароплавстві Віктор Іванович Рагозінніков працює з 1964 року, після закінчення Кілійської моршколи. 

Починав матросом, боцманом на морських буксирах, заочно навчаючись судноводійної спеціальності в Одеському вищому інженерному морському училищі. Кілька років пропрацював на БТОФ, де отримав практичні навички судноремонтних робіт, що стало гарною підмогою в професійному розвитку. 

Після закінчення ОВІМУ Віктор Іванович перейшов на посаду третього помічника капітана морських суден. Згодом виріс до старшого помічника капітана, отримав великий досвід роботи на різних типах суден пароплавства, вивчив райони плавання. Кілька років, з 1987-го по 1994-й, працював лоцманом портнагляду в Ізмаїльському порту. З 2013 року В.І. Рагозінніков - старший помічник капітана на НТС «Новый Донбасс». 

З перших років роботи на підприємстві Віктор Іванович зарекомендував себе як дуже відповідальний, сумлінний фахівець флоту, заслужив повагу колег. 

У день ювілею служби управління персоналом, безпеки судноплавства, Учбового центру бажають Віктору Івановичу міцного здоров'я, бадьорості, благополуччя, сімейного щастя та гарного настрою!

Читайте также