среда, 25 ноября 2020 г.

Михайла Васильовича Карпа - з 65-річчям!


25 листопада 65-річний ювілей відзначає змінний механік підмінної команди самохідного флоту Михайло Васильович Карп. 

Після закінчення ПТУ-6 за фахом матрос-моторист Михайло Васильович деякий час працював слюсарем-судноремонтником на Ізмаїльському СРЗ. Повернувшись в Ізмаїл після служби в армії, він був прийнятий мотористом на морські судна Дунайського пароплавства. З 1982 року працював слюсарем-судноремонтником, мотористом-матросом на базі технічного обслуговівання флоту, не раз виходив у рейси в складі рембригад. 

У 2002 році після закінчення Київської державної академії водного транспорту М.В. Карп перейшов на посаду четвертого механіка на морські судна. З 2004 року працював третім, другим механіком на річкових теплоходах «Николай Дели», «Днепропетровск», «Загорск». З 2001-го - змінний механік підмінної команди. 

Михайло Васильович за відгуками колег відмінний, сумлінний фахівець, який знає свою справу, володіє високим почуттям відповідальності та великим практичним досвідом роботи. Про високу оцінку його трудового вкладу в підприємство говорить і знак «Почесний працівник УДП», яким він був нагороджений в 2013 році до Дня флоту. 

Служба управління персоналом, колеги від душі вітають Михайла Васильовича з ювілеєм і бажають здоров'я, молодості душі, енергії та успіхів у всіх звершеннях, сімейного тепла та затишку!

Читайте также