среда, 21 октября 2020 г.

Вітаємо Степана Філя з 80-річчям!




Сьогодні, 21 жовтня, 80-річний ювілей відзначає ветеран, почесний працівник Українського Дунайського пароплавства Степан Степанович Філь. 

В Радянське Дунайське пароплавство Степан Степанович прийшов після успішного закінчення Кілійської моршколи. Він був направлений мотористом на морський буксир «Оперативний». Кілька років набирався професійного досвіду на теплоході «Вилково» під керівництвом капітана М.С. Ігаева та старшого механіка В.К. Биковця. Зарекомендував себе як хороший фахівець, в роботі виявляв ініціативу, активно брав участь в раціоналізаторській роботі. Прагнучи до професійного росту, заочно закінчив Одеське морехідне училище, після чого був призначений на посаду четвертого, а потім і третього механіка теплохода «Вилково». 

Як відмінний працівник в 1972-му був висунутий на посаду першого помічника капітана, в якій і пропрацював на морських суднах до 1991 року. 

З 1991-го Степан Степанович працював на суднах річкового флоту, відстійних морських суднах, останні кілька років - змінним механіком УТС «Новий Донбас». У 2015 році він вийшов на заслужений відпочинок. Його 57-річну праця в пароплавстві відзначений багатьма заохоченнями, Почесними грамотами, медаллю «За доблесну працю», знаком «Почесний працівник УДП». 

Рада ветеранів пароплавства, колеги вітають ювіляра з днем народження та бажають міцного здоров'я, благополуччя, турботи близьких і гарного настрою!

Читайте также