суббота, 25 июля 2020 г.

Вітаємо з ювілеєм механіка річкових суден УДП Володимира Якимова!



Вітаємо з ювілеєм механіка річкових суден УДП Володимира Якимова! 

У пароплавство Володимир Григорович прийшов після закінчення в 1993 році судномеханічного факультету Одеської морської державної академії та був направлений на річкову групу суден. 

Пройшов професійний шлях від третього помічника механіка до старшого механіка. На вищу посаду його було висунуто під час роботи на теплоході «Владимир Гусак». «За час роботи зарекомендував себе як уважний, обізнаний у своїй справі фахівець. До виконання службових обов'язків ставиться сумлінно. Бере активну участь в обслуговуванні та ремонті механізмів», - йдеться в його поданні на посаду старшого механіка. 

Майже десяток років Володимир Григорович працював на теплоході «Казань». За ці роки він зріднився з судном, щиро переживав за його долю. Разом з командою технічних фахівців прикладав зусилля задля підтримки його експлуатаційних характеристик, санітарного стану, зовнішнього вигляду. 

Останні кілька років Володимир Якимов працював на теплоходах «Запорожье», «Иваново», залишивши про собі найпозитивніші враження як про грамотного фахівця й товариську, доброзичливу людину. 

Служба управління персоналом, технічна служба вітають Володимира Григоровича з ювілеєм і бажають міцного здоров'я, щастя, благополуччя, довгих років життя, всіх земних благ. Нехай кожен день радує вас хорошими новинами, а бажання обов'язково збуваються! 


Читайте также