понедельник, 24 февраля 2020 г.

Прикордонники Ізмаїльського загону підбили підсумки служби за минулий рік



«Завдання, що ставились Ізмаїльському загону керівництвом прикордонного відомства у 2019 році виконані. Забезпечено стабільність та контрольованість на ділянці відповідальності державного кордону», - з таких слів начальника Ізмаїльського прикордонного загону підполковника Олександра Берника була розпочата службова нарада за результатами служби минулого року. 

Саме зібрання відбулось за участю заступника начальника Південного регіонального управління з матеріального та технічного забезпечення полковника Андрія Кохана із залученням керівництва загону, офіцерів управління, а також підрозділів охорони державного кордону. 

Про результати службової діяльності Ізмаїльського загону відзвітував перший заступник начальника загону – начальник штабу підполковник Віталій Скорбатюк. 

У 2019 році здійснено пропуск через державний кордон України більше 1,6 млн. осіб та 490 тис. транспортних засобів. По різним причинам не пропущені через державний кордон майже 800 осіб, з них більше 30 - нелегальні мігранти. 

За порушення прикордонного законодавства охоронці державного кордону притягнули до адміністративної відповідальності більше ніж 1,3 тисячі осіб та наклали стягнень у вигляді штрафу на загальну суму майже на 1 млн. 200 тисяч гривень. Крім цього, у минулому році виявлено 115 випадків переміщення контрабандних товарів на загальну суму 420 тисяч гривень, а також 17 одиниць зброї, 258 набоїв та більше 4 кг наркотичних речовин. 

Окрім підсумкових виступів заступників начальника загону за напрямками діяльності, слово взяв голова прикордонної ветеранської організації майор у відставці Анатолій Зіменко, який побажав надійної та стабільної служби усьому колективу. 

Наприкінці службової наради, полковник Андрій Кохан нагородив нагрудним знаком МВС України «За відзнаку в службі» інспектора-кінолога відділу прикордонної служби «Рені» старшого прапорщика Олега Аввакумова. 

У підсумку, начальник Ізмаїльського прикордонного загону подякував персоналу за злагоджену та ефективну роботу, а також поставив завдання на поточний рік. Серед яких: надійна охорона державного кордону, професіоналізм та чесність персоналу, адже головним гаслом ДПСУ - є «Перші з честю!».


Читайте также