среда, 13 октября 2021 г.

Відзнака за сумлінну працю



Напередодні святкування 77 річниці заснування Українського Дунайського пароплавства почесною відзнакою ПрАТ “УДП” “Знак Пошани” були нагороджені боцман-старший моторист зчалу № 1,2 підмінної команди самохідного флоту Степан Іванович Аждер та начальник відділу пожежної безпеки Анатолій Іванович Приходько.

Також знаком “Почесний працівник Українського Дунайського пароплавства” була відзначена багаторічна праця на підприємстві шкіпера (старшого механіка) ПМ-1, ПМ-10 ГВСП “БТОФ” Черніченка Віталія Григоровича.


Аждер Степан Іванович. Був прийнятий в Дунайське пароплавство в 1982 році матросом.
Працював у відділі технічного та аварійно-рятувального флоту на земснаряді «Чукотка». Придбавши добрі навички роботи, перейшов матросом-мотористом на несамохідний флот, пізніше був переведений на самохідні транспортні судна.

Як дисциплінованого, відповідального, старанного працівника з хорошими професійними якостями С.І. Аждера згодом направили на курси боцманів, після чого він трудився на посаді боцмана - старшого моториста на теплоходах «Костантин Борисов», «Лука Капикраян», «Рибинск» та інших.

Останні кілька років Степан Іванович працює боцманом - старшим мотористом зчалів № 1,2 підмінної команди самохідного флоту.

У 2013 році С.І. Аждер до Дня працівників морського і річкового флоту був відзначений за сумлінну працю Почесною грамотою УДП.


Приходько Анатолій Іванович. Працює в Українському Дунайському пароплавстві з 1976 року. Починав з посади матроса на морських суднах УДП. З 1982 року працював старшим інструктором загону ВОХР Ізмаїльського порту, пізніше з відзнакою закінчив пожежно-технічну школу ВОХР ММФ в Одесі та отримав посаду інструктора з протипожежної безпеки.

З 1982 року Анатолій Іванович працював на посадах заступника начальника загону ВОХР з ПТС, начальника пожежно-технічного відділу служби безпеки мореплавання пароплавства, з 2011 року - начальника відділу пожежної безпеки. Очолюваний А.І. Приходько відділ забезпечує пожежну безпеку всіх об'єктів пароплавства - як берегових, так і суден.

Його працездатність, знання й досвід цінуються на підприємстві, для самого ж Анатолія Івановича правильність вибору професії підтверджується роками служби на одному підприємстві.

А.І. Приходько неодноразово заохочувався керівництвом за гарну роботу, показав себе грамотним фахівцем, організатором, принциповим і відповідальним працівником. Нагороджений знаком «Кращий працівник пожежної охорони ММФ», почесними грамотами УДП і голови Одеської облради, знаком «Почесний працівник УДП», подякою Мінінфраструктури.


Черніченко Віталій Григорович. Працює в Українському Дунайському пароплавстві з 1980 року після закінчення Ізмаїльського ТУ-9. Він ще зі шкільної лави цікавився технікою та вмів нею користуватися. Тому невипадковий був його вибір професії моториста-електрика. У цій спеціальності він працював на суднах несамохідного флоту пароплавства, потім у відділі технічного та аварійно-рятувального флоту.

У 1987 році В.Г. Черніченко заочно закінчив Київське річкове училище і набув кваліфікацію техніка-судномеханіка. Відмінно освоївши обов'язки шкіпера на суднах несамохідного флоту, Віталій Григорович працював на цій посаді до 2013 року, не допускаючи в роботі комерційного браку та недбалого ставлення до роботи.

Останні вісім років Віталій Григорович працює шкіпером (старшим механіком) теплохода «Анапа», плавмайстерень № 1,10 БТОФ. На всіх ділянках роботи Віталій Григорович зарекомендував себе з гарного боку як відповідальний працівник, що виконує всі завдання якісно і в строк. За сумлінне ставлення до справи він не раз нагороджувався почесними грамотами УДП.

Читайте также