среда, 14 февраля 2024 г.

Виробничі потужності УДП: які плани на цей рік?

"Спуск нової баржі не лише свято. Урочиста подія – нагода зібрати разом керівний склад і трудовий колектив. Відверто обговорити ситуацію, плани та перспективи розвитку" - відмічає на своїй сторінці у Фейсбук генеральний директор УДП Дмитро Москаленко.

"На виробництві віднедавна новий керівник. Деякі позитивні зміни вже помітні. Важливо не зменшувати темп. KPI директора - якісно покращити побутові умови для працівників. Запрошуємо, залучаємо на виробництво нові кадри, але ж людей треба цінувати. Наступну робочу нараду почнемо саме з цього питання.

Щодо стратегічних задач.

Очікуємо від нового керівника запуску процесу утилізації металобрухту. На складі десятки тонн відходів, зростає гора із залишків ліхтерів. Плануємо цього року списання десятків суден, що не підлягають відновленню. Це чималі кошти, які потрібні УДП для модернізації та розвитку.

Реєстрація майнових прав. Неоформлені земельні ділянки та споруди мають цього року перетворитися на цілісний майновий комплекс. Це важливо як з точки зору захисту майна підприємства, так і для залучення інвестицій.

Імпортозаміщення. Постійно працюємо над скороченням витрат. Спробували використовувати фарбу українського виробництва. Пофарбовано перше судно. Наразі результатом задоволені. Подивимось, що покаже експлуатація.

«Капитан Столбовский». Недобудоване морське судно. Памʼятник корупції минулих часів. Спадок «попередників». З двохтисячних років заважає нормальній роботі сліпу. Сьогодні нашій команді доводиться проводити юридичну роботу та розплутувати це питання. УДП в результаті має отримати максимальний економічний ефект, а не черговий фінансовий тягар. Поки що домовились перемістити недобудову в глухий кут сліпу та вивільнити місце для ремонту та модернізації річкових суден.

«Капитан Антипов»: самохідка майже готова, готуємось до кінця місяця спускати та відправляти в Австрію на модернізацію.

Баржі SLG: будівництво фактично стало на конвеєр. У березні плануємо спуск наступної баржі. Подальші судна плануємо будувати вже за оновленим проєктом.

Кранове господарство: процес відновлення триває. Шукаємо найбільш ефективні рішення, оптимізуємо витрати.

Резюме.

Багато проєктів, багато задач, виробничому напрямку важливо не розпорошуватись, ефективно розподіляти ресурси, правильно визначати пріоритети. І обов’язково дбати про працівників, це питання буде постійно у фокусі уваги".













Читайте также