пятница, 3 марта 2023 г.

В УДП ОБГОВОРИЛИ ЯК ДЕРЖАВА МОЖЕ ДОПОМОГТИ У РОЗВИТКУ КОМПАНІЇ

 


Як забезпечити сталий розвиток УДП, що заважає, чим держава може допомогти?

Ці теми обговорювали під час зустрічі з генерального директора УДП Дмитра Москаленка з представниками Міністерства інфраструктури та Комітету ВРУ з питань транспорту та інфраструктури, які відвідали з робочим візитом порти та інші важливі інфраструктурні об’єкти Придунав’я.

"Доповів колегам про досягнуті УДП результати, про наші плани на цей рік – зокрема, запуск програми будівництва нового флоту та модернізації виробничих потужностей, залучення інвестицій, тощо, - повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Дмитро Москаленко. - Серед іншого торкнулись і деяких болючих питань – захисту нерухомості підприємства за кордоном, перспектив відновлення роботи пасажирського флоту, повернення активів УДП, які були виведені з підприємства за минулого керівництва.

Не могли обійти увагою і одну з суттєвих проблем, яка стримує розвиток не лише УДП, але багато інших підприємств держсектору. Занадто складну та занадто зарегульовану систему ухвалення рішень. Ситуація на ринку змінюється дуже динамічно. А ми іноді втрачаємо тижні, а інколи місяці на отримання умовного «папірця» з Києва, який гальмує увесь процес запуску нового важливого проєкту. За таких умов державному сектору складно залучати інвесторів та розвиватись, якщо він працює у конкурентному середовищі. Переконаний, що ДП можуть працювати ефективно, але менеджер має думати про результат, а не про те, як не порушити ту чи іншу бюрократичну процедуру.

Дякую колегам за дуже фахове та змістовне обговорення тематики розвитку нашого підприємства. Дуже приємно, що і в профільному Комітеті парламенту, і в нашому Міністерстві дуже уважно спостерігають за діяльністю УДП, підтримують нас, чують нас і завжди готові прийти нам на допомогу".

Читайте также