пятница, 3 марта 2023 г.

Перші результати роботи УДП в 2023 році

За січень-лютий порівняно з першими місяцями 2022–го та 2021-го років дохід пароплавства зріс приблизно в два рази. Про це повідомляє генеральний директор УДП Дмитро Москаленко в Фейсбук.

Рентабельності роботи флоту - в чотири рази!

Чистий прибуток - в десять!!!

Дехто пояснював минулорічні успіхи компанії надвисокими фрахтовими ставками. УДП влітку дійсно допомогла ринкова кон’юнктура.

Але після старту Зернової ініціативи та поглиблення гирла Бистрого ажіотажний попит на дунайські річкові перевезення у минулому. Половина флоту УДП у першому кварталі 2023 року повернулася на Середній Дунай. Втім фінансові показники знову рекордні! На лініях, де попередники отримували збитки, заганяючи УДП в борги, нинішня команда забезпечує підприємству прибутки.

Чому?

Перше – це гнучка, прозора та ефективна економічна політика. УДП працює напряму з власниками вантажів, без прокладок, «відкатів», тіньових схем. Виборюючи найбільш вигідні для підприємства умови. Створює для клієнтів комфортні та зручні умови співпраці (єдина логістична послуга, широка можливість вибору точки завантаження, логістична модель без простоїв тощо).

Друге - відеоспостереження, онлайн-моніторинг, боротьба з корупцією. Судна рухаються за графіком, ліквідована більшість схем крадіжок палива, при наявності ознак зловживання посилений новими фахівцями департамент безпеки проводить дуже ретельні перевірки з передачею матеріалів у правоохоронні органи.

Третє. Чітка та скоординована робота судноремонтних підрозділів, відділу закупівель та забезпечення. Зменшені затримки, простої, які раніше завдавали підприємству шалених збитків.

Гарний початок року дав УДП можливість після тривалого періоду запустити будівництво несамохідного флоту. Не за горами і старт проєктів з модернізації наших теплоходів та буксирів. Підготовчі роботи у цьому напрямі вже тривають. На 2023 рік запланована просто неймовірна сума капітальних інвестицій. І ми з великим оптимізмом дивимось у майбутнє.


Читайте также