понедельник, 13 марта 2023 г.

Світла пам'ять Олександру Широкову

Передчасно пішов із життя капітан річкових суден Українського Дунайського пароплавства Олександр Олександрович Широков.

На флот Олександр Олександрович прийшов матросом після закінчення Кілійської моршколи. Пізніше здобув вищу судноводійну освіту в ОВІМУ та був призначений третім помічником капітана теплохода «Молдавія». На пасажирському флоті Олександр Олександрович набув необхідного досвіду судноводія та організатора, професійну майстерність, виріс до старшого помічника капітана, приділяв багато уваги кадровій підготовці молодих фахівців.

З 1997 року О.О. Широков перевівся на транспортний флот. Щоб отримати навички водіння каравану та вивчити специфіку роботи на транспортних суднах, працював на суднах типу «Иваново» як дублер старшого помічника капітана.

З 2003 року – змінний капітан на теплоходах типу «Запорожье». У 2008 році Олександр Олександрович був рекомендований на посаду капітана як сумлінний, підготовлений теоретично та практично судноводій, вимогливий командир.

Останніми роками О.О. Широков працював штатним капітаном теплохода "Загорск".

Департамент мотивації праці та соціально-кадрових відносин, служба безпеки судноплавства, колеги глибоко сумують з приводу смерті Олександра Олександровича Широкова та висловлюють щирі співчуття рідним та близьким.

Прощання з О.О. Широковим відбудеться 14 березня о 10.00 у «Гранді».

Читайте также