среда, 30 июня 2021 г.

Теплохід «Nestroy» відновив суднозаходи до Вилкового




27 червня після тривалої перерви, пов'язаної з глобальною пандемією COVID-19, відновив суднозаходи до української дельти Дунаю теплохід «Nestroy» з австрійськими туристами (туроператор GTA-Sky-Ways).

Судно курсує на лінії від Відня до Вилкового. Це перше з круїзних суден, що прийшло вниз по Дунаю до українського "міста на воді" з туристами на борту.

Австрійці, незважаючи на спекотний день, залишилися задоволені екскурсійним обслуговуванням і прекрасною прогулянкою заповідною зоною, яка була організована для них відділом експлуатації пасажирського флоту ПрАТ «УДП». Гості отримали гарні враження від Вилкового, відвідування інформаційно-туристичного центру Дунайського біосферного заповідника та захоплюючого екскурсійного туру в дельту Дунаю до 0 кілометру на теплоході Українського Дунайського пароплавства «Евгений Косяков».

Туроператор GTA-Sky-Ways - довгостроковий партнер УДП, з яким пароплавство працює з 2009 року. Щороку, незважаючи на складності, «Nestroy» привозить в українську дельту нових туристів, здійснюючи по 10-11 суднозаходів у сезон. Туроператор вже підтвердив свій намір здійснювати заходи до Вилкового до кінця сезону, наступний візит очікується 13 липня. Сподіваємося, що вслід за першою «ластівкою» українську дельту в цьому році відвідають і теплоходи інших зарубіжних туроператорів.






Читайте также