четверг, 26 ноября 2020 г.

Світлої пам'яті Володимира Міщенка


Сьогодні, після тривалої хвороби, на 73-му році життя відійшов у кращий світ начальник відділу мобілізаційної роботи та цивільної оборони пароплавства Володимир Іванович Міщенко. 

Володимир Іванович народився 2 січня 1948 року в с. Довжик Охтирського району Сумської області. Закінчив Вище військово-морське училище підводного плавання, спеціальність - «крилаті ракети». За розподілом був направлений на службу на атомний підводний човен в Червонопрапорний північний флот, що базувався в Західній Ліці. 

По завершенні служби в 1979 році в званні капітана-лейтенанта, Володимир Іванович перевівся в Ізмаїл. Викладав на курсах офіцерського складу з підготовки іноземних фахівців предмет «Автопілот і радіовисотомір крилатих ракет». У 2000 році в званні капітана першого рангу звільнився в запас та викладав допризовну підготовку юнаків в Ізмаїльській ОШ № 4, був головним спеціалістом з мобілізаційної роботи в Ізмаїльському міськвиконкомі. 

У 2003 році В.І. Міщенко перейшов на роботу в Українське Дунайське пароплавство на посаду начальника спецвідділу служби з питань надзвичайних ситуацій та техногенно-екологічної безпеки, з 2006 року - начальник відділу мобілізаційної роботи та ЦО. 

За час роботи у пароплавстві Володимир Іванович зарекомендував себе як грамотний, ініціативний фахівець, з почуттям обов'язку та відповідальності. Використовуючи великий досвід служби на військово-морському флоті, вміло організовував мобілізаційну роботу та цивільну оборону в УДП. За сумлінне ставлення до роботи нагороджувався почесними грамотами УДП та Ізмаїльського міського голови, знаком «Почесний працівник УДП». 

Володимир Іванович був чудовою людиною, офіцером за покликанням - витриманим, шляхетним, високоінтелігентним, вихованим, з військовою виправкою, користувався повагою у колективі. 

Адміністрація ПрАТ "УДП", служба управління персоналом, відділ мобілізаційної роботи та ЦО глибоко сумують з приводу смерті Міщенко Володимира Івановича та висловлюють співчуття його рідним і близьким.

Читайте также