вторник, 3 ноября 2020 г.

Рада ветеранів УДП вручає нагороди заслуженим працівникам пароплавства



Олександр Миколайович Куркін

На честь святкування 76-річчя заснування Українського Дунайського пароплавства наказом по ПрАТ «УДП» за багаторічну сумлінну працю були нагороджені і ветерани підприємства. 

Володимир Афанасійович Бандура, Анатолій Васильович Бойко, Олександр Миколайович Куркін, Григорій Федосійович Левченко, Анатолій Петрович Михальчук, Микола Васильович Нога, Надія Дмитрівна Попова, Валентина Семенівна Селезень, Володимир Олександрович Сучков, Георгій Трифонович Шенгелія були нагороджені почесною відзнакою Українського Дунайського пароплавства «Знак Пошани». 

У зв'язку з карантином усім працівникам, зазначеним у наказі, нагороди вручалися керівниками служб, а ветеранам - головою ветеранської організації Людмилою Анатоліївною Павленко. 

Сьогодні заслужена нагорода була вручена ветерану, почесному працівникові пароплавства Олександру Миколайовичу Куркіну. Його безперервний стаж роботи на підприємстві становить 46 років. За цей час він пройшов шлях від матроса до капітана, придбав репутацію грамотного, вольового, досвідченого командира флоту, підготував чимало молодих судноводіїв. Олександр Миколайович вийшов на заслужений відпочинок, але продовжує перейматися за долю рідного підприємства, як і кожен ветеран, що зв'язав свою професійну діяльність з пароплавством. 

Найближчим часом «Знак Пошани» буде вручено усім нагородженим ветеранам.



Читайте также