воскресенье, 29 ноября 2020 г.

Вітаємо Степана Миколайовича Гончарова з ювілеєм!




29 листопада ювілейний день народження відзначає електромеханік зчалу № 1,2 відстійних суден Степан Миколайович Гончаров. 

В УДП Степан Миколайович працює з 1977 року. До того встиг попрацювати електриком, електромеханіком на Ізмаїльському СРМЗ, міськпобуткомбінаті, науково-дослідних суднах, заочно закінчити Одеське морехідне училище та придбати кваліфікацію техніка-електромеханіка. 

У Дунайському пароплавстві був призначений на посаду першого помічника механіка з електрообладнання, працював на різних типах річкових суден. Степан Миколайович має відмінну професійну підготовку і великий практичний досвід роботи. Гарною підмогою в теоретичній підготовці стало навчання в Одеській державній морській академії. 

С.Н. Гончаров завжди був на доброму рахунку, трудився без нарікань. Командири флоту відзначали його раціоналізаторську кмітливість, самостійність, ініціативність, активну участь в ремонтних роботах. 

В останні кілька років Степан Миколайович працює електромеханіком зчалі № 1,2 відстійних суден. 

Колеги, технічна служба вітають Степана Миколайовича з ювілеєм і бажають здоров'я, бадьорості, енергії, благополуччя та успіхів в будь-яких починаннях!

Читайте также