четверг, 19 ноября 2020 г.

Прибуток Кілійського суднобудівельно-судноремонтного заводу за 9 місяців 2020 року склав 6,4 млн. грн.




За результатами січня-вересня 2020 року відокремлені підрозділи ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» отримали прибуток. 

Зокрема, за 9 місяців поточного року ГВСП «Кілійський суднобудівельно-судноремонтний завод» отримав 6,4 млн. грн. прибутку, що є найкращим результатом за останні 10 років. Для порівняння аналогічний період у 2019 році Кілійський суднобудівельно-судноремонтний завод завершив зі збитком у 0,8 млн. грн. 

ГВСП «Підмінний екіпаж» за січень-вересень поточного року отримав 3,9 млн. грн. прибутку, проти 1,9 млн. грн. збитків за аналогічний період 2019 року. 

Ключовий вплив на підсумковий фінансовий результат за поточний період спричинили зусилля нових управлінських команд цих підрозділів щодо пошуку та залучення сторонніх замовників, ефективні рішення з оптимізації та збільшення результативності діяльності. 

Наразі паралельно з розвитком основного напряму діяльності пароплавства, для 100 % завантаження виробничих потужностей КСБСРЗ та його модернiзацiї, проводиться спiльна з Мiнiстерством iнфраструктури України робота з західними партнерами щодо часткового залучення ПрАТ «УДП» для виконання військових контрактів та побудови корпусів швидкохідних ракетних катерів (корветів) в рамках нещодавно укладеного президентом України Володимиром Зеленським меморандуму про посилення співробітництва між Україною та Великою Британією у військовій і військово-технічній сферах, та, вiдповiдно, отримання частини кредитного фiнансування від Британського експортно-кредитного агентства вiд запланованого загального розміру кредиту на суму 1,25 млрд. фунтів стерлінгів.

Читайте также