воскресенье, 15 ноября 2020 г.

Вітаємо Анатолія Бєлугіна з 85-річчям!



15 листопада 85-річний ювілей відзначає колишній старший механік річкових суден пароплавства Анатолій Єгорович Бєлугін. 

У Дунайське пароплавство він прийшов після закінчення Кілійської моршколи. Професію механіка довелося вивчати з азів. Починав працювати кочегаром на пароплаві «Якутск», пізніше машиністом, старшим машиністом. Без відриву від виробництва навчався в Одеському морехідному училищі на судномеханічному відділенні, і по його закінченні був призначений на посаду четвертого механіка пароплава «Якутск». 

На теплохід «Ашхабад» (згодом перейменований в «Капитан Мещеряков») Анатолій Єгорович прийшов в 1967 році на посаду третього механіка. Це судно стало його другою домівкою, а екіпаж - другою сім'єю, адже на ньому він пропрацював до виходу на пенсію в 2005 році. 

На «Ашхабаде» А.Е. Бєлугін пройшов всю службову драбину до старшого механіка. Його пам'ятають і поважають як грамотного механіка, який підготував не одного фахівця флоту та зумів прищепити їм любов до професії. У будь-якій справі Анатолій Єгорович виявляв цілеспрямованість і наполегливість, не боявся «брудної» роботи, в складних ситуаціях знаходив правильні рішення. Як старший механік, вміло керував судновими роботами, забезпечував безперебійну експлуатацію механізмів. 

Його сумлінна праця відзначена безліччю заохочень, почесним званням «Заслужений працівник транспорту України», знаком «Почесний працівник УДП». 

Ветеранська організація, колеги вітають Анатолія Єгоровича з ювілеєм і бажають міцного здоров'я, бадьорості, не старіти душею, благополуччя та сімейного тепла!

Читайте также