четверг, 8 октября 2020 г.

Вітаємо з днем юриста!


 Юрисконсульт ЮС Катерина Шульгіна, т.в.о. начальника ЮС Алла Промах, юрисконсульт ЮС Лілія Дучева.



ШАНОВНІ ЮРИСТИ! 

Керівництво пароплавства, служба управління персоналом щиро вітають колектив юридичної служби з професійним святом! 

Сьогодні неможливо уявити наше життя без правознавців. Від вироблення правильної правової позиції підприємства залежить як успішна економічна діяльність, так і забезпечення соціальних гарантій і захисту працівників. 

Коло професійних обов'язків невеликого, але згуртованого колективу юридичної служби ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» надзвичайно широкий. Спірні питання, які потребують юридичної та правового супроводу, ведення претензійної роботи з резидентами і нерезидентами України, участь в переговорах, засіданнях суду і арбітражу, в тому числі за кордоном – тільки частина того, чим займаються співробітники служби. За цим стоїть постійне самовдосконалення, освоєння нормативно-правової бази, юридичних нюансів не тільки українського, але і міжнародного законодавства, особливо тих держав, з якими пароплавство пов'язане в силу свого статусу міжнародного перевізника. 

У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров'я, особистого щастя, витримки й твердості в досягненні поставлених цілей. Нехай удача супроводжує вам у всіх справах, а результати приносять професійне задоволення!

Читайте также