вторник, 13 октября 2020 г.

Бланки посвідчення особи моряка передаються до служб капітанів порту




Для забезпечення безперебійної видачі бланків посвідчення особи моряка Державна служба морського та річкового транспорту (Морська адміністрація) розпочала їх передачу у дипломно-паспортні відділи служб капітанів порту.

За інформацією служби, усі капітани портів є поінформованими з даного питання, а самі бланки будуть перебувати на жорсткому обліку.

Всього Морською адміністрацією було закуплено 3 тисячі бланків посвідчень особи моряка, які будуть розподілені між дипломно-паспортними відділами капітанів морських портів Одеси, Херсона, Ізмаїла та Маріуполя для забезпечення сталої та безперебійної видачі посвідчень.



Довідково:

Посвідчення особи моряка є документом, що посвідчує особу, оформляється і видається особі, яка постійно проживає на території країни та займає будь-яку посаду на борту судна (крім військового судна).

Посвідчення особи моряка дає право особі, якій його оформлено, на виїзд з України і в’їзд в Україну на судні, членом екіпажу якого вона є, а також на прямування чи перехід на інше судно як у портах України, так і в іноземних портах.

https://mtu.gov.ua

Читайте также