суббота, 29 августа 2020 г.

Вітаємо з ювілеєм Анатолія Івановича Водолазко


29 серпня ювілейну дату відзначає колишній капітан річкових суден Українського Дунайського пароплавства Анатолій Іванович Водолазко, чий стаж роботи на підприємстві налічує 52 роки. 

Хлопчиськом він вступив до Євпаторійської морехідної школи та після її закінчення в 1954 році був зарахований до СДП матросом на несамохідний флот. Вивчати лоцію Дунаю та особливості плавання на різних його ділянках починав старшим рульовим річкових буксирів. 

У 1968-му разом з іншими членами команди був спрямований на приймання теплохода «Гурзуф». Без відриву від виробництва освоював теоретичні знання в Київському річковому училищі, а на практиці вивчав штурманську систему судноводіння, на яку в той час переходили судна Дунайського пароплавства. 

Після закінчення училища Анатолій Іванович був призначений на посаду третього помічника капітана. Вже тоді про нього відгукувалися як про допитливого, відповідального та зацікавленого молодого фахівця, надавали можливості для його професійного зростання як судноводія. 

Надалі, працюючи на теплоходах «Поти», «Механик Кобзев» виріс до старшого помічника капітана, набув великий практичний досвід і освоїв специфіку роботи на суднах типу «Капитан Антипов». 

У 1988 році Анатолій Іванович був призначений на посаду капітана теплохода «Механик Кобзев», екіпаж якого успішно очолював близько десяти років. Згодом працював на теплоходах «Капитан Илюшкин», «Николай Потипаев», «Новосибирск», «Зоринськ», «Иркутск», «Капитан Гайдай». У 2001 році А.І. Водолазко за професійні успіхи був відзначений званням «Кращий працівник ВАТ« УДП ». 

У 2006-му Анатолій Іванович вийшов на заслужений відпочинок. 

Рада ветеранів, служби управління персоналом і безпеки судноплавства щиро вітають Анатолія Івановича Водолазко з 85-річним ювілеєм і бажають міцного здоров'я, благополуччя, бадьорості, сімейного затишку та підтримки близьких!

Читайте также