среда, 9 июня 2021 г.

Кабмін призначив двох заступників міністра інфраструктури


Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні ухвалив рішення про призначення двох заступників міністра інфраструктури.

Зокрема, Васькова Юрія Юрійовича призначено заступником міністра інфраструктури України, а Юрченко Анну Станіславівну - заступником міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції.

Про це в своєму телеграм-каналі повідомив народний депутат України Олексій Гончаренко. Також, за інформацією нардепа, уряд звільнив Бучко Володимира Анатолійовича з посади державного секретаря Міністерства інфраструктури України.

Юрій Васьков вже працював заступником міністра інфраструктури, коли відомство очолював Андрій Пивоварський. Васьков обіймав посаду з березня 2015 року по травень 2016-го, відповідав за розвиток морегосподарського комплексу та річкової галузі. До роботи в МІУ був главою АМПУ, в.о. першого заступника голови АМПУ.

Анна Юрченко раніше очолювала в "Укравтодорі" відділ міжнародного співробітництва. Зараз - начальник управління міжнародного співробітництва та державних закупівель "Укравтодору".

Читайте также