вторник, 10 ноября 2020 г.

Вітаємо Георгія Кіосе з 70-річчям!



Сьогодні 70-річчя відзначає механік річкових суден пароплавства Георгій Васильович Кіосе. 

В Українському Дунайському пароплавстві Георгій Васильович працює з 1972 року. Починав працювати старшим електриком на морських суднах, благо, отримав хорошу підготовку в Ізмаїльському технікумі механізації та електрифікації сільського господарства. В екіпажах його цінували як сумлінного, грамотного фахівця, який досконально знає свою роботу. 

Бажаючи рости професійно, Георгій Васильович заочно закінчив Одеське вище інженерне морське училище і був призначений на посаду четвертого механіка морських суден. Гарною підмогою для нього, як для технічного фахівця, став досвід роботи на БТОФ між рейсами. 

Починаючи з посади третього механіка Г.В. Кіосе трудиться на річкових суднах, виріс до старшого механіка. Довгий час працював на теплоходах «Задонск» і «Зеленодольск». На «Зеленодольске» він один зі «старожилів» судна, зумів на відмінно організувати роботу персоналу машинного відділення. Володіє чималим практичним досвідом роботи, яким ділиться з молодими колегами. За сумлінну працю відзначений Почесною грамотою УДП, Подякою Мінтраннсвязі, знаком «Почесний працівник УДП». 

Вітаємо Георгія Васильовича з ювілеєм і бажаємо вам життєрадісних і довгих років життя, повних міцного здоров'я, сімейного щастя та особистих гараздів. Нехай вас оминуть всі печалі й біди. Нехай завжди буде свято у вашому домі, а поруч будуть улюблені люди й близькі друзі.

Читайте также