среда, 14 октября 2020 г.

Вітаємо з 76-ю річницею заснування Українського Дунайського пароплавства!






Шановні працівники ПрАТ «УДП», моряки, ветерани! 

Сердечно вітаємо вас з 76-ю річницею заснування нашого підприємства, Днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці! 

76 років тому почався відлік трудової діяльності Українського Дунайського пароплавства, наповненої яскравими подіями, виробничими досягненнями та складними періодами. 

З перших років доля випробовувала дунайців на міцність. Підприємство народжувалося в рік переможних боїв за визволення рідного краю та відновлення народного господарства. Стійкість моряків і берегових працівників, професійний підхід до справи, твердість і наполегливість, уміння протистояти труднощам стали рушійною силою у вирішенні будь-яких проблем. 

За ці роки пароплавство виросло у велику судноплавну компанію. За мільйонами тонн перевезених вантажів - долі тисяч трудівників флоту та берегових підрозділів, які чесно працювали, створюючи основу добробуту підприємства. Висловлюємо вам велику подяку за працю, витримку, розуміння й відповідальність. Особливі слова подяки - ветеранам, на чиї плечі лягли найважчі роки створення пароплавства. 

Бажаємо всьому колективу, вашим сім'ям, рідним і близьким міцного здоров'я, радості, щастя, благополуччя, стабільності та віри в майбутнє! 

Адміністрація ПрАТ «УДП».

Читайте также