четверг, 16 июля 2020 г.

Вітаємо бухгалтерів з професійним святом!



Закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» був прийнятий 16 липня 1999 року. З цього моменту і до 2004 року День бухгалтера та аудитора відзначався Федерацією аудиторів і бухгалтерів України неофіційно, а вже в професійному календарі він був закріплений Указом Президента України від 18 червня 2004 року. 

У СДГП бухгалтерія почала свою діяльність з перших місяців його заснування. Всі бухгалтерії агентств пароплавства на Дунаї підпорядковувалися головній бухгалтерії в Ізмаїлі, яку очолив П.А. Кінасов, а з 1945 року - В.І. Макаричев. У різні роки посаду головного бухгалтера в пароплавстві займали П.А. Пітулько, А.А. Лизлов, М.Є. Бергер, П.Ф. Мандажи, В.А. Маніта, А.І. Попов, в даний час – В.Г. Тостоган. 

Сьогодні в структуру централізованої бухгалтерії входять відділи розрахунків, обліку основних засобів та ТМЦ, розрахунково-касовий відділ. У кожного відділу свій напрямок, але всі вони перетинаються, взаємодіють один з одним та іншими службами. 

На колектив централізованої бухгалтерії УДП покладена велика відповідальність за кожну надану ними цифру, їх завдання - гранично достовірно відображати результати фінансової діяльності пароплавства. Співробітники підрозділу працьовиті, відповідальні, надійні фахівці, на їх плечі лягає чимало роботи - складної, трудомісткої, але від того не менш цікавої і улюбленої. 

16 липня своє професійне свято будуть також відзначати бухгалтери структурних підрозділів - БТОФ, КССРЗ, главагентств УДП за кордоном, касири пасажирських суден. 

Їх усіх об'єднує багатий професійний досвід, бажання вдосконалювати свою роботу, впроваджувати сучасні технології, сумлінне та уважне ставлення до справи. 



Шановні співробітники централізованої бухгалтерії, фахівці структурних підрозділів! Сердечно вітаємо вас з Днем бухгалтера! Ви - одна з важливих ланок успішної діяльності підприємства. Взаєморозуміння й підтримка, професіоналізм і цілеспрямованість, невичерпна енергія дозволяють колективу справлятися з усіма поставленими перед ними завданнями. Прийміть вдячність за вашу ревну працю. Бажаємо всім бухгалтерам - і тим, що працюють, і тим, які перебувають на заслуженому відпочинку - міцного здоров'я, благополуччя, щастя, щоб дебет завжди сходився з кредитом, а робота приносила задоволення!

Читайте также