воскресенье, 5 июля 2020 г.

Вітаємо з Днем працівників морського та річкового флоту України!



Шановні працівники Українського Дунайського пароплавства, ветерани підприємства, портовики, судноремонтники, колеги! 

Сердечно вітаємо з Днем працівників морського та річкового флоту України всіх, хто пов'язав свою долю з водним транспортом. 

Морська галузь - невід'ємна складова економіки нашої країни. Трудівники Українського Дунайського пароплавства внесли великий вклад в розвиток економічних зв'язків України з європейськими державами, заслуга в цьому - не одного покоління працівників підприємства. 

І сьогодні, незважаючи на нестійкі умови дунайського ринку, негативний вплив на економіку поширення COVID-19, УДП докладає всіх зусиль для того, щоб залишатися перспективним підприємством, здатним приносити прибуток, позитивно впливати на економіку регіону. 

Висловлюємо колективу ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» щиру подяку за сумлінну працю, професіоналізм, вміння протистояти труднощам, вірність підприємству. 

Бажаємо всім трудівникам морського та річкового транспорту миру, міцного флотського здоров'я, нових трудових успіхів, попутного вітру та сім футів під кілем! Нехай ваша праця завжди буде затребувана, приносить професійне задоволення, радість і благополуччя родинам!

Адміністрація ПрАТ "УДП"

Читайте также