среда, 1 июля 2020 г.

За результатами позапланового внутрішнього аудиту УДП



Внутрішній аудит давно став невід’ємною складовою більшості успішних компаній в усіх розвинених країнах світу. Для більшості українських компаній внутрішній аудит є новою практикою.

Внутрішній аудит – це незалежна функція з перевірки та оцінки роботи компанії, спрямована допомогти бізнесу покращити операційну діяльність та ефективно виконувати свої завдання.

Задля об’єктивної оцінки ефективності управління та достовірності фінансової звітності у ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» був проведений позаплановий внутрішній аудит відповідності та фінансовий аудит діяльності за період з 01 січня 2017 року по 30 червня 2019 року.

За результатами внутрішнього аудиту УДП встановлені випадки недотримання вимог законодавства України та недоліки у фінансово-господарській діяльності. Щодо тих аспектів діяльності ПрАТ «Українське дунайське пароплавство», які досліджувалися, надається НЕГАТИВНИЙ ВИСНОВОК.

У свою чергу ми прагнемо побудувати стабільне підприємство з високими операційними результатами. Ми працюємо над підвищенням ефективності діяльності підприємства через реінженіринг ключових бізнес-процесів у повній відповідності до європейських практик. Цим відкриємо можливість для залучення інвестицій в компанію!

Читайте также