вторник, 9 июня 2020 г.

Південний офіс Державної аудиторської служби України розпочав державний фінансовий аудит діяльності ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство»



За ініціативою нової адміністрації пароплавства, Південний офіс Державної аудиторської служби України розпочав державний фінансовий аудит діяльності ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» за період з 01 січня 2016 року по 31 грудня 2019 року. 

Начальник Південного офісу Держаудитслужби Олег Муратов відзначив важливість стабільності роботи національного перевізника №1 – ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» для держави і всього Одеського регіону. 

Головна мета державного фінансового аудиту – ідентифікація ризиків у фінансово-господарський діяльності пароплавства за останні чотири роки, та надання рекомендацій новому менеджменту щодо їх усунення у своїй подальшій роботі. 

За словами в.о. голови Правління ПрАТ УДП Олексія Хомякова, для більш системного розуміння реального стану та процесів у компанії у грудні 2019 року, паралельно з вже раніше проведеним Міністерством інфраструктури України внутрішнім аудитом, був ініційований додатковий державний аудит. Це ще один крок до покращення якості корпоративного управління, прозорості, оцінки ефективності роботи та оперативного контролю. 

«Ми вдячні колегам з Державної аудиторської служби України за оперативність із включенням нас до Плану проведення заходів державного фінансового контролю на 2020 рік. Зі свого боку, забезпечимо повну прозорість для проведення відповідних аудиторських процедур. Сподіваємось на професійні та компетентні висновки щодо діяльності попереднього менеджменту та дієві рекомендації Південного офісу Держаудитслужби на майбутнє», – зазначив Олексій Хомяков. 


Читайте также