понедельник, 15 июня 2020 г.

Олександру Калініченко - 55!



Сьогодні 55-річний ювілей відзначає інженер-електрорадіонавігатор електрорадіонавігаційної камери БТОФ Олександр Калініченко. 

У Дунайському пароплавстві Олександр Валерійович працює з 1995 року, починав майстром ЕРНК. Профільна освіта, отримана в Одеському політехнічному інституті, відповідальність, сумлінність та ініціативність у роботі допомогли йому швидко освоїтися з довіреною йому ділянкою роботи, завоювати авторитет серед колег. 

За минулі роки Олександр Калініченко набув чималий практичний досвід роботи, високі професійні знання з ремонту суднового устаткування радіозв'язку, як фахівець він затребуваний і на березі, і на флоті, безпосередньо під час рейсів. Він досконально знає все, що стосується ремонту електрорадіонавігаційного обладнання, до роботи ставиться творчо, як до цікавої задачі, яку треба вирішити. 

У підрозділи, в якому він працює, багата історія, а її працівники - чудові фахівці, у яких багато чому можна навчитися. Олександр Валерійович - один з таких професіоналів, для кого колектив став близьким, а робота - улюбленою справою, яке дає опору в житті та професійне задоволення. Його сумлінна праця відзначена низкою подяк і знаком «Почесний працівник УДП». 

У день ювілею колеги бажають Олександру Калініченко оптимізму, щастя, домашнього тепла й затишку, щоб будь-яка справа йшла на лад!

Читайте также